3 tips för att välja en ny dramaten vagn

AfCalmarhamnkrog.se

3 tips för att välja en ny dramaten vagn

Att välja den rätta dramaten vagnen behöver inte bli några svårigheter så länge du vet vad du ska hålla utkik efter, och nedan ska vi därför gå in mer på vad som är viktigt att ta hänsyn till. Om du har en dramaten vagn med dig när du ska ut och shoppa får du inte bara en händig väska att luta dig mot, utan det är ett praktiskt hjälpmedel för att förvara samt transportera varor som du har köpt!

 

1. Stora eller små hjul

 

Hjulen kan utan tvekan påverka hur det känns när du går med din dramaten vagn, och det är därför viktigt att du bestämmer dig för huruvida du vill ha en vagn med stora eller små hjul. De mindre varianterna kommer att göra det smidigare för dig att svänga, även vid trånga hörnor, men vagnarna är svårare att dra över ojämn terräng såsom grusvägar. Större hjul är perfekta att dra över ojämna underlag, men de tar upp större plats. Välj därför hjulen som just du föredrar med detta i åtanke.

 

2. Hur mycket vagnen ska rymma

 

Dramaten vagnar kommer med en händig väska som du exempelvis kan lägga maten i när du har shoppat i mataffären. Olika vagnar rymmer olika många varor, men i vanliga fall är det omkring 50 liter som gäller. Om du är någon som gör större köp på en och samma gång kanske du dock föredrar att istället vända dig till en dramaten vagn som rymmer hela 70 liter. Kika även på om vagnen har ett extra fack för att förvara ytterligare prylar såsom exempelvis mobilen eller liknande.

 

3. Antalet hjul

 

Sist men inte minst ska du ta beslutet kring hur många hjul din dramaten vagn bör ha. De två vanligaste typerna är vagnar med antingen två eller fyra hjul. Den förstnämnda är en vagn som du lutar och drar efter dig medan den sistnämnda kan rullas framåt utan att du behöver använda någon större vikt. Det kan därför vara gynnsamt att specifikt satsa på en dramaten vagn med fyra hjul, men beslutet är upp till dig.

Om forfatteren

Calmarhamnkrog.se administrator